23 Kasım 2015 Pazartesi

En Şık Çanta Modelleri

En Şık Çanta Modelleri

Çanta modası geçmeyen tek ve bedensiz bir şeydir. İster evrak koyarsın ister süs olarak kullanırsın. Çanta trendleri geçse dahi çantanın modası hiçbir zaman geçmemektedir. Çantalar bayanlar için olmazsa olmaz aksesuarlardandır. Bayan çanta modelleri ve fiyatları çantada uyarlanan detay ve markaya göre farklılık göstermektedir.



Çantalar arasında seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur çantanın ne amaçla aldığı konusudur. Eğer iş sebebi ile alınmış bir çantadan yana tercihimizi yaparsak evrak diz üstü bilgisayarımız veya dosya koymak için ayrı bölümleri bulunmalıdır. Eşyalarımızı yıpratmamanın yanı sıra rahat kullanışı olmasıda oldukça önemlidir.
Çanta seçimi yaparken vücut yapımız da oldukça önemlidir. Kesinlikle vücut ölçülerine göre çanta seçimi yapılmalıdır. İri bir yapıya sahip bayanların tercihi daha dolgun, uzun saplı çantalar ya da çapraz çanta modelleri tercih edilmelidir. Minyonbayanların hafif çantaları tercih etmelidirler. Zincirin kullanılmaması hafiflik sağlayacaktır. Hedefe ve sonuca uygunluk ile vücut yapısına uygunluk ve giyim dolabınıza göre seçim yapılması oldukça doğru olacaktır. Kare veya dikdörtgen çantaların kullanımı oldukça zor olabilir. Dilerseniz yeni sezon bayan çanta modelleri ile ya da eski sezon olsun farkımız ve tarzımızla birlikte her zaman kullanılabilen çantalar bulunmaktadır. Trendi geçebilir ama modası asla geçmemektedir. Alınan çantanın kullanışlı olmasına yani işlevsel olarak kaliteli olduğuna dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder