13 Kasım 2015 Cuma

Yeni Model Midi Çantalar

Yeni Model Midi Çantalar

Geçtiğimiz kıştan beri çantalar giderek küçülüyor. Bir süredir kullandığımız büyük boy çantalar bu sezon artık yerini daha minimal çizgileri olan, orta boy çantalara bırakıyor. Portföy çantaların da bu sezon artık ikinci sırada yer aldığını söylemek gerekiyor. Omuza asılan çantalar ya da el çantaları yeni favorilerimiz arasında yer almak için hazırlar.

Baharla birlikte artan hareketimizi destekleyecek orta boy çantalar içine her şeyimizi attığımız bazen koyacak yer bulamadığımız büyük boy çantalardan sonra hepimize çok pratik gelecekler. Özellikle deri midi çantalar bu sezon en sık göreceğimiz modeller arasında yer alıyor. Renk konusunda ise kesinlikle özgürüz. Ancak 2015’in rengi marsala deri çantalar göz atılması gerekenler arasında yer alıyor.
Omuza asılan çantalar geçtiğimiz sezon küçük kutu modelleri ile gönlümüzü çalmıştı. Şimdi ise biraz daha büyüyorlar ve midi modelleri ile bahar için bizimle buluşuyorlar.  Önden iki kemerli postacı çantaları sezonun en sevilen modellerinden… Rahatlıkları kadar derli toplu tarzları da casual kombinler için onları vazgeçilmez yapıyor. Klasik kombinler için ise daha minimal ve daha az aksesuarla tamamlanan deri çanta modelleri bu sezon bize eşlik ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder